Reacties

Moeder over 11-jarige dochter

Mijn dochter van 11 heeft al enige tijd last van angst bij het gaan slapen. Ze is bang om alleen te zijn en wordt midden in de nacht wakker en durft dan niet verder te slapen.
Ik besloot naar Renée te gaan, aangezien ze onze zoon jaren geleden ook al zo goed en snel had geholpen met zijn woede.
Mijn dochter sliep na 1 bezoek eigenlijk alweer prima. Ze is toch nog een keer geweest en Renée heeft haar handvaten gegeven om haar “angst” onder controle te krijgen, mocht ze er last van krijgen.
Geweldig dat je onze dochter zo snel hebt kunnen helpen. 
We zijn er zo blij mee!

Moeder over 4-jarige zoon.

Onze zoon heeft een kort lontje. Van Renée hebben we fijne tips gehad om hem te sturen, wij hebben handvaten gekregen, die we kunnen gebruiken om het leven van hem weer iets minder moeilijk te maken. 
Hartstikke bedankt!

Moeder van 16-jarige dochter.

Mijn dochter had een eetstoornis welke door een "vol" hoofd is ontstaan. Ik had de tip gekregen om contact te zoeken met Renée. Mijn dochter had meteen een klik met Renée en zij voelde zich gehoord. Middels gesprekken heeft zij rust gevonden en is haar eetstoornis verleden tijd. Daarnaast heeft Renée vele tools gegeven voor school en dan te denken aan het werken met mindmaps. Ik heb Renée ervaren als een professionele, warme vrouw die in een korte tijd mijn dochter op de goede weg heeft geholpen. Renée bedankt.

Moeder over 12-jarige zoon.

Mijn zoon is reeds enige tijd bij je voor zijn begeleiding bij de ADHD problemen. Wat mij vooral zo geraakt heeft als moeder, is het feit dat mijn zoon leert van zichzelf te houden, nadat hij op de lagere school vooral een negatief zelfbeeld kreeg. Jij, als zijn persoonlijke coach, ziet een vrolijke, spontane, humoristische jongen, maar bovenal jij ziet HEM. Precies zoals hij is, niet mooier, lelijker of vooral anders, maar gewoon als zichzelf. Daarvoor ben ik je dankbaar. En weet je, hij is ook gek op je. Gaat gewoon elke week naar je toe en vind je lief.Mijn zoon is positief veranderd, mede dankzij jou!

Moeder over 8-jarige zoon.

Wij hebben Renee ervaren als een warme vrouw en toegankelijk professional. Zij heeft ons in een kort tijdsbestek op weg geholpen met ons kind, die de door Renee aangereikte tools heeft gebruikt om zich beter te kunnen concentreren op zijn bezigheden. Mede hierdoor zijn zijn schoolresultaten sterk verbeterd. Een aanrader voor elk kind dat moeite heeft zich te kunnen concentreren tijdens de schoollessen!

Moeder over 4-jarige zoon.

Onze zoon (4 jaar) had moeite met het accepteren dat niet alles in een keer goed gaat en dat sommige dingen oefening vaak kunst baart. Als hij bijvoorbeeld een auto wilde tekenen en het lukte niet volgens zijn plan dan vloog het blaadje door de kamer en ontstak hij in woede/verdriet. Als ik zei dat ik het wel een mooie auto vond, hielp dat niet. 
Hij is toen een aantal maal door Renee gecoached, en nu gaat het veel beter met hem. Als nu iets niet meteen lukt zegt hij nu "jammer, pech gehad" en "leren is proberen"  of "dat kan ik nu nog niet zo goed".

Moeder over 10-jarige zoon, dyslectisch

Het gaat goed met mijn zoon, hij zit lekker in zijn vel (vrolijk en vriendjes). Dat komt enerzijds dat hij groep 5 overdoet, maar ook omdat hij vertelde dat zijn hoofd niet meer zo vol zit. Hij kan ook beter in slaap komen. Hij zegt dat dat komt omdat hij bij u is geweest
Met de herfstsignalering heeft hij met lezen M4 gehaald, met als doel E4 in januari. De juffen waren met de M4 al heel erg blij. En vanmiddag vertelde hij me dat hij E4 al heeft gehaald.  
De DMT van januari was 108 (E-score) dat was de vorige keer 89 woorden. Ook met woordlezen is hij dus goed vooruit gegaan.
Het voorlezen van de ondertiteling op tv is niet meer echt nodig. Af en toe doen we het nog een paar zinnen, maar niet meer hele films. Hij vertelt me dan dat hij het meeste zelf leest, maar helemaal zeker ben ik daar niet van. Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden........ ;>)

Reactie van een man, 29 jaar. Diagnose ADHD.

De reden dat ik hulp heb gezocht, was dat ik voortdurend een stuiterbal in mijn hoofd had zitten. Dat werd erger naarmate ik het drukker had. Met de MatriXmethode heb ik geleerd om alleen die dingen op te nemen die van belang zijn. Natuurlijk hadden we eerst mijn hoofd "opgeruimd" en de stuiterbal verwijderd.
Alles wat ik nu opneem, plaats ik geordend in mijn hoofd. Doordat ik dit geleerd heb, voel ik niet alleen meer rust in mijn hoofd, het is ook helderder. Daardoor kan ik meer onthouden en dat is logisch. Als je van alles in je hoofd hebt en het zit door elkaar, dan onhoud je maar "flitsen".
Het klinkt allemaal heel simpel en dat is het ook. Zodra je door hebt hoe je het kunt toepassen, dan merk je meteen hoe simpel het is.
Het eerste waar ik aan dacht, na deze ervaring, was: "had ik dit maar geweten toen ik nog veel jonger was en nog op school zat. Dat zou het voor mij een stuk makkelijker hebben gemaakt.".